NORRGÅRD 4

Välkommen på öppen visning av Norrgård!

Onsdag den 5 juli mellan kl.16-18 öppnar vi upp delar av Norrgård. Alla som är intresserade av att hyra en lägenhet är välkomna, ingen föranmälan krävs.

Personal från Glebe möter upp vid grinden (se bild) och vi kommer sedan att gå runt i små grupper. Viss väntetid kan uppstå.

Vi kommer att besöka en byggarbetsplats så tänk på att ta skor och kläder som passar för detta.
Inga hissar kommer att vara i funktion vid visnings-tillfället.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet här men ännu inte lämnat en intresseanmälan? Kika in på www.homeq.se för mer info om de lägenheter som ännu inte är uthyrda.

Om Norrgård 4

I området Malmen, med Kalmars stadskärna bara ett stenkast bort, ligger Norrgård 4 – en vacker byggnad med stort kulturhistoriskt värde och intressant historia. Glebes inledde under 2022 en ombyggnation av fastigheten som resulterat i drygt 70 attraktiva hyresrätter, från enrummare till fyra rum och kök, på ett av stadens mest omtyckta lägen.

Ansökningsprocess

Alla lägenheter har nu publicerats via HomeQ och det finns ingen begränsning för hur många av lägenheterna ni kan lämna en intresseanmälan på. Observera att det är flera olika tillträdesdatum på lägenheterna, vilket datum som gäller respektive lägenhet framgår i annonsen.

För att kunna göra en intresseanmälan på lägenheterna behöver du registrera dig som medlem på www.homeq.se. Där ombeds du ange din sysselsättning och ladda upp dokument som styrker detta, samt din inkomst. Om ni är två personer som vill stå som kontraktinnehavare på ett eventuellt kontrakt, vill vi att ni båda registrerar er som sökande och att ni sedan kopplar er samman som medsökande. För mer information och hjälp kring uppladdning av dokument etcetera hänvisar vi till HomeQ.

Urval

Vi tillämpar slumpmässiga urval och alla som uppfyller våra ekonomiska krav har samma möjlighet att erbjudas ett kontrakt. Hushållet ska ha en årsinkomst som motsvarar tre årshyror. Vi tillåter ingen skuld hos Kronofogden eller skuldsanering. Du som sökande kan ha upp till en (1) betalningsanmärkning.

Visning

Vi kommer att slumpa fram ett antal sökande per lägenhet som sedan erbjuds visning av exempellägenheter på Norrgård. Observera att ni inte kommer kunna se exakt den/de lägenhet/er som ni ansöker om. Efter visning kommer ni få tacka ja/nej till fortsatt intresse. Är ni flera som tackar ja till samma lägenhet kommer ett nytt slumpmässigt urval att ske, för att få fram vem som erbjuds att teckna ett kontrakt.

Var hittar jag mer info om lägenheterna?

Besök HomeQ för fler uppgifter om lägenheterna. Där kan du bland annat läsa om hur det ser ut med bilplatser, förråd, tvättstuga och annan praktisk information som kan vara relevant för dig som är intresserad.

ANRIK BYGGNADSSTIL MÖTER MODERNA BEKVÄMLIGHETER

Vi har skapat en häftig inspirerande mix där äldre byggnadsstil, svindlande takhöjd och stora fönsterpartier möter moderna bekvämligheter av hög kvalitét. De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

GLEBES

Bygg, fastighet och förvaltning
Kom snart igen 1, 392 31 Kalmar
Tfn: 0480-44 44 90

© 2017 Glebes Fastighets AB
Byggd med kärlek av Wilson Creative