Mina sidor
glebe_fastigheter_1080x727_6

Aktuellt

Här hittar du det senaste som rör Glebe bygg, fastighet och förvaltning.

23 Nov

Kv Brandvakten – temasida

Nu finns information om nya kvarteret Brandvakten 7.  På kvarteret Brandvakten 7 kommer Glebes att påbörja om-, till- samt nybyggnation av drygt 40 hyreslägenheter och över 3 500 mkommersiella ytor. En blandning av klassiska hus och smakfull nybyggnation kommer att skapa en unik ny och mycket eftertraktad arbets- och boendemiljö. Arbetet påbörjas under hösten 2018 projektet beräknas stå helt färdigt sommaren 2020. Gå in och få all information om vårt spännande projekt!
Läs mer om Brandstationen här
Läs mer
11 Maj

Kontoret stängt 11/5

Fredagen den 11/5 håller Glebes kontor stängt. Välkommen tillbaka måndag 14/5

25 Apr

Da Vinci på Kalmar Slott

Glebes är en av två huvudsamarbetspartner av Leonardo Da Vinci-visningen på Slottet som går av stapeln den 5:e maj. Missa inte denna spännande och unika utställning!

Da Vinci – Inventions

Möt geniet Leonardo da Vinci i en av de mest omfattande utställningarna som producerats om honom. Da Vinci – Inventions visas på Kalmar Slott den 5 maj–4 november 2018.

Utställningen är skapad av Grande Exhibitions och har tidigare visats i storstäder runt om i världen som t.ex. Tokyo, Madrid, Kuala Lumpur, Washington, Johannesburg och Shanghai. Nu visas den för första gången i Sverige och det är en av slottets största utställningar. I åtta salar får du uppleva fullskaliga tolkningar av Leonardo da Vincis tidlösa uppfinningar och studier av hans ikoniska konst.
Läs mer
10 Okt

Ny hemsida

Nu har vi ny hemsida, och vad passar inte bättre än att lägga upp det som vår första nyhet?

GLEBES

Bygg, fastighet och förvaltning
Box 126, 391 21 Kalmar
Tfn: 0480-44 44 90

© 2017 Glebes Fastighets AB
Byggd med kärlek av Wilson Creative